Sidste Skoledag i Dragør

Sidste skoledag har ramt Dragørs 9. og 10. klasser. Det betyder tusindevis af flødekarameller, vandkamp, sjove udklædninger, cyklister med fløjter og rabalder og ikke mindst gaver og blomster til de mange lærer som siger farvel til deres kære elever og omvendt.

Den traditionsrige vandkamp på Store Magleby Skole. Foto: kj-foto.dk

Alle elever cykler traditionen tro rundt til forældre som byder på forfriskninger til de unge, nu tidligere folkeskoleelever.

Det bimler og bamler når eleverne cykler rundt til alle forældre efter forfriskninger. Foto: kj-foto.dk

I aften er der arrangeret en kæmpe fællesfest for alle Dragørs 9. og 10. klasser på Dragør Fort. Medarrangør af den store fællesfest på Fortet er Frederik Gøtterup, som meddeler på sin Facebook side, at man nok må forvente lidt støj i de nærliggende områder. Hvis forældre har behov for at få kontakt eller har spørgsmål, kan de kontakte Frederik Gøtterup på 50912103, meddeler han på sin Facebook side.

Vandleg på Store Magleby Skole. Foto: kj-foto.dk

Tillykke til alle de unge og rigtig god sidste skoledagsfest i aften. Solen skinner på de unge i dag.

Tak for denne gang siger de unge, nu tidligere folkeskoleelever. Foto: kj-foto.
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?