Navy Day i Dragør for små og store drømme

Der blev spillet med musklerne på en perfekt solskinsdag og Grundlovsdag, da Dragør Fort lagde rammer til den årlige Navy Day – en dag hvor Marinehjemmeværnet viser sig frem.

Der var “ægte” redningsaktion foran Dragør Fort. Foto: DragørNyheder.dk

Navy Day er en 30 år gammel tradition fra dengang hvor Dragør Fortet var militært område og kun åbnede op for offentligheden denne ene gang om året.

Foto: DragørNyheder.dk

I havnen kunne man se Hjemmeværnets og Marinens skibe, Redningsfartøjer fra lufthavnen og Søredningstjenesten, og der var også mulighed for at komme med på en sejltur.

På Fortet var alt som kan begejstre store og små. Store brandbiler og alle mulige redningskøretøjer fra Hovestadens Beredskab, Lodsbåden og meget andet. Igen i år fik de besøgende også mulighed for, at se en redningshelikopter udføre en “ægte” redningsaktion i vandet foran Dragør Fort.

En lille brandmand med store drømme. Foto: DragørNyheder.dk

Dragørs Marinehjemmeværns fartøj MHV 911 havde fået følgeskab af den lidt større MHV 802, som begge lå til kajs i havnen hvor, besøgende kunne komme ombord, ligesom man har kunnet overvære redningsøvelser med gummibåde i vandet.

Marinehjemmeværnets fartøjer MHV 911 og MHV 802. Foto: DragørNyheder.dk

Der var Modelskibe fra Vallensbæk og Lions havde stillet op med tombolaer, flødebollemaskine og sørgede også pandekager, is, grill-pølser, øl og vin til de mange besøgende.

Foto: DragørNyheder.dk

En flot dag i Dragør hvor små og store drømme foldede sig ud.

Foto: DragørNyheder.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?