Dragør Revyen får en chance og skal finde nye talenter

I år savnede vi Dragør Revyen eller Revyen i Dragør. Dragør Revyforeningen overvejede, hvad der skulle ske, men som man tidligere i år kunne læse i medierne, blev der stiftet en Amager Revyforening. De spiller fra 2019 revy i Sundbyøster på Strandlodsvej 7.

Dragør Revyforening skal finde nye talenter

Revyforeningen i Dragør fortsætter selv om mange af de hidtil bærende kræfter nu skal stå på scenen i Sundby.

På Generalforsamlingen på Dragør Fort torsdag den 7. juni blev de fremmødte enige om, at man ville se tiden an og prøve at finde nye talenter til Dragør Revyen blandt andet hos ungdomsforeningerne.

Der blev nedsat ny bestyrelse og referat udsendes snarest. Det fremgik også, at de to revyforeninger ville samarbejde, hvor det var muligt.

Lidt Revy fra gamle dage

1972. ”Styrmand Karlsons Jammer” Hentyder teksten til Lille Dragør Kommunes sidste borgmester Svend August Karlsson? Måske skal han fra 1974 ”underlægges” Store Magleby Kommune? I mange år var mindst 4-5 numre hip til medlemmerne i Kommunalbestyrelsen. Så dengang som nu, det er ikke emner der mangler.
 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?