Weekenden i Dragør

Weekenden i Dragør. Se her hvad du kan lave:

Amagermuseet og Danmarks Lodsmuseum
Amagermuseet og Danmarks Lodsmuseum er åbent i weekenden kl. 12-16. På Amagermuseet tager dyrene gerne mod besøg. De er faldet godt til, og derfor er et nu muligt at gå ind til fårene og gederne. Der er søde kid, der er meget kælne. I malerisalen kan du dykke ned i Exners univers og se videoklip med museumsleder Søren Mentz, der fortæller om Exner. Børnene kan via skærmen gå på motivjagt i malerierne. De børn, der har prøvet det, har været meget fordybede i opgaven og havde svært ved at slippe det igen. Bernhard på 9 år udtalte: ”Det eneste dårlige er, at det er for få ting, man skal finde”.

På Danmarks Lodsmuseum kan du besøge lodsstationen, der er en tidslomme fra 1984. Her kan du opleve, hvordan en lods har arbejdet og se hans kontorer og opholdsrum.

Museerne holder i juni åben onsdag – søndag kl. 12-16.

Dragør Marked
Fredag, lørdag kl. 10-23.30 og søndag kl. 10-18
Stort kræmmermarked med tivoli, musik, festtelte og boder.

Foto: DragørNyheder.dk

Dragør Boldklub 1. senior – udekamp
Søndag kl 11.15
DB spiller ude mod Østerbro IF, som er rækkens nr. 7.
Kunstbanen, Fælledparken

Forkæl dig selv med shopping i Dragør
Dragør Byder på et væld af spændende butikker. Forkæl dig selv eller en du holder af med shopping i Dragør – hele weekenden.

Nyd naturen, kulturen, Strandengen og Badeanstalten

Dragør er slaraffenland i naturlig forstand. Nyd den skønne gamle by, havnen og de smukke strandenge , hop i vandet fra Dragør Søbad eller spil beach-volley på stranden. Foto: DragørNyheder.dk

Spis ude

Dragør byder på mange gode restauranter og cafeer. Spring over hjemme og spis ude i Dragør. Foto: DragørNyheder.dk

Havnegalleriet, Strandlinien
Udstilling v/Gudrun Arnadottir

Koncert i Dragør Kirke
Søndag kl. 16
Sommerkoncert kirkens Børne-og ungdomskor, fri entre

En tur i biffen i Dragør Bio

Fredag og lørdag kl. 20
BREATHE

Den succesfulde Robin (Andrew Garfield) har hele livet foran sig, da han bliver lammet af polio. Eksperter og læger ønsker at påbegynde behandling og holde ham på sygehuset, men hans hustru Diana (Claire Foy) nægter at lytte til lægernes råd og beslutter at tage ham med hjem. Med hendes grænseløse hengivenhed, nærvær, humor og beslutsomhed formår hun at skabe rammerne om et liv, hvor Robins handicap pludselig blot bliver en naturlig del af deres forhold og dagligdagen. Sammen nægter de at lade sig fængsle af hans lidelser og skaber et liv omgivet af humor, mod og lyst til livet. ”Breathe” er en hjertevarm film om, hvad mennesker kan, så længe man har kærlighed, ærlighed og ikke mindst masser af latter i livet. En kærlighedshistorie om, hvordan man skal leve sit liv, som om hvert et åndedræt var det sidste…
kilde: SF Studios
Længde: 1:57
Instruktør: Andy Serkis
Skuespillere: Andrew Garfield, Claire Foy, Hugh Bonneville
Censur: Tilladt for børn over 11 år

Søndag kl. 18.30
Den Skyldige

OPLEV JAKOB CEDERGREN I DEN NERVEPIRRENDE THRILLER OM JAGTEN PÅ EN KVINDE OG HENDES KIDNAPPER Politibetjenten Asger Holm besvarer et 112 opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper. Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Men snart viser det sig, at forbrydelsen er større end Asger først troede.
Kilde: Nordisk Film
Længde: 1:25
Instruktør: øller
Skuespillere: Jacob Cedergren
Censur: Tilladt for børn over 11 år

Søndag kl. 14
Mesterdetektiven Sherlock Gnomes

De herlige havenisser fra ”Gnomeo og Julie” er tilbage i et helt nyt eventyr. Der er nogen, som stjæler havenisser fra Londons haver, og Gnomeo og Julies venner begynder at forsvinde. Det er et mysterium, og så er der kun én havenisse, man kan ringe til: Mesterdetektiven Sherlock Gnomes! Den berømte detektiv ankommer med sin følgesvend Watson, og opklaringsarbejdet fører vores venner på et hæsblæsende eventyr, hvor de møder nyt havepynt og opdager en skjult side af storbyen.
Kilde: Filmcompagniet
Længde: 1:27
Instruktør: John Stevenson
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Rigtig god weekend i Dragør!

Seneste artikler

 

Fik du læst?