Naturpark Amager safari for alle!

Naturpark Amager byder på en guldgrube af natur og friluftsoplevelser onsdag d. 27. juni kl. 16.00 – 20.00.

Naturpark Amager skal de næste år gennemgå en udvikling, som åbner naturparken op for flere besøgende og får bl.a. nye hovedindgange og faciliteter til friluftsliv langs kysten. Dette fejres med en Naturpark Amagerdag med aktiviteter for alle – fire forskellige steder i naturparken. Alt du skal gøre er at møde op og tag endelig din familie, ven, eller hvem du synes trænger til en god naturoplevelse, med. Det er samtidig en god mulighed for at opleve den rige natur af fugle, dyr og planter, som trives i naturparken.

Læs mere på Naturpark Amagers hjemmeside (åbner hjemmesiden)

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?