Dragør Madmarked nærmer sig fuldt program

Når Skt. Hans bålet tændes næste lørdag så bliver det til duften af Dragør Madmarked, vinsmagning og lounge musik i baggrunden når det nye Dragør Madmarked slår porten op for første gang. Christian Willesen fra Street Food Denmark, som er arrangør af det nye Dragør Madmarked, kunne i denne uge løfte sløret for hvad de besøgende kan se frem til.

Det hele starter lørdag den 23. juni kl. 9 hvor der vil være fælles Yoga træning på havnen for de morgenfriske. Det eneste du skal gøre er at medbringe din egen Yogamåtte.

Officielt starter programmet kl. 10 hvor Borgmester Eik Dahl Bidstrup “klipper snoren” til Dragør Madmarked. Herefter står den på hygge, marked, saftige grill-burgers, veganermad, flydende urter, livsstil, vin, mjød og afrikanske møbler blandet med funky toner til DJ NICK som sørger for den musikalske stemning på markedet. Markedet lukker kl. 24.00 lørdag og åbner igen for de morgenfriske søndag kl. 09.00 med Yoga og kører frem til kl. 20.00 for de Street hungrende.

I alt vil der være godt 30 forskellige inspirerende stader. Christian Willesen fra Street Food Denmark er glad for at brikkerne er faldet på plads, med tilladelsen fra Kommunen og den store opbakning til det nye marked. Der er få stadepladser tilbage, så hvis der står en med en super god idé til markedet så kan de nå det endnu, siger Christian til DragørNyheder.dk – kontakt: Mobil 2118 8040 eller christian@streetfooddenmark.com

I starten af næste uge vil det fulde program for weekenden blive offentliggjort.

Dragør Madmarked vil blive afholdt igen den 21-22 juli, 18,19 og 26 august og slutter sommersæsonen i Dragør af den 8-9 september.

Seneste artikler

 

Fik du læst?