Weekenden i Dragør

Sankthans weekend i Dragør. Det bliver uden knitrende bål og hylende hekse, men der er fortsat masser af spændende arrangementer og aktiviteter i Dragør i weekenden.

Dragør Madmarked på Havnen

Lørdag og søndag summer det på Dragør havn i forbindelse med det nyt Street Food Marked ”Dragør Madmarked”. Her vil du kunne opleve lækker street food, vinfestival, livsstils- og design marked, god musik og hyggelig bar. Du kan holde dig opdateret på Facebook her

Dragør Fort – Festligheder
Fredag og lørdag

Sankthans weekend med middag, musik og dans. Fredag kl. 20.30 løftes sløret for indholdet i ”Den Store Kasse”.

Dragør Boldklub – vigtig lørdag

Kampprogram lørdag:

Eliteprojektet A27 kan lave Guldfest når de møder HB Køge kl. 13.30

Eliteprojektet A27, har efter en særdeles flot sæson spillet sig til muligheden om at kunne kalde sig vindere af U15 Øst/1, som er det næsthøjeste muligt for årgangen på landsplan.

Dragør 1. senior spiller sidste kamp mod Nørrebro United kl. 15.00

Vandfræs med Ungdomsskolen
Søndag kl. 11-15

En action fyldt dag på vandet! Badering efter motorbåd! Fuld fart over bølgerne! Waterballs! Gigasup! Meget mere! Kom med og få vand og vind i håret og et kæmpe smil på læben.

Sted: Det Maritime Hus, lige ved Dragør Fort. Med Martin, Kay, Christoffer m.fl.

Amagermuseet og Danmarks Lodsmuseum

Amagermuseet og Danmarks Lodsmuseum er åbent i weekenden kl. 12-16. På Amagermuseet tager dyrene gerne mod besøg. De er faldet godt til, og derfor er et nu muligt at gå ind til fårene og gederne. Der er søde kid, der er meget kælne. I malerisalen kan du dykke ned i Exners univers og se videoklip med museumsleder Søren Mentz, der fortæller om Exner. Børnene kan via skærmen gå på motivjagt i malerierne. De børn, der har prøvet det, har været meget fordybede i opgaven og havde svært ved at slippe det igen. Bernhard på 9 år udtalte: ”Det eneste dårlige er, at det er for få ting, man skal finde”.

På Danmarks Lodsmuseum kan du besøge lodsstationen, der er en tidslomme fra 1984. Her kan du opleve, hvordan en lods har arbejdet og se hans kontorer og opholdsrum.

Museerne holder i juni åben onsdag – søndag kl. 12-16.

Forkæl dig selv med shopping i Dragør

Dragør Byder på et væld af spændende butikker. Forkæl dig selv eller en du holder af med shopping i Dragør – hele weekenden.

Nyd naturen, kulturen, Strandengen og Øresund

Dragør er slaraffenland i naturlig forstand. Nyd den skønne gamle by, havnen og de smukke strandenge eller hop i vandet fra Dragør Søbad.

Strandengene indbyder til lange gåture. Foto: DragørNyheder.dk

En tur i biffen i Dragør Bio

Fredag kl. 20 og søndag kl. 18.30
Den Skyldige

OPLEV JAKOB CEDERGREN I DEN NERVEPIRRENDE THRILLER OM JAGTEN PÅ EN KVINDE OG HENDES KIDNAPPER Politibetjenten Asger Holm besvarer et 112 opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt, starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper. Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Men snart viser det sig, at forbrydelsen er større end Asger først troede.
Kilde: Nordisk Film
Længde: 1:25
Instruktør: Gustav Moeller
Skuespillere: Jacob Cedergren
Censur: Tilladt for børn over 11 år

Søndag kl. 14
Sig det’ løgn, Luis! – Med dansk tale

Fra animationsstudiet bag “Hodja fra Pjort” og “Den utrolige historie om den kæmpestore pære”. Der er faktisk ikke noget, som er rigtig normalt i 12-årige Luis’ tilværelse. Hans far er nemlig ufolog og besat af tanken om, at fjendtlige væsener fra det ydre rum en dag vil angribe jorden. Han tilbringer derfor hele natten med sin stjernekikkert og sover om dagen, så Luis må mere eller mindre passe sig selv. Det er naturligvis et problem for Luis, og det bliver kun værre, da både naboer og skole mener, at Luis ville have det bedre på et skolehjem. Forstanderinden fører an i kampen for at redde Luis fra hans uansvarlige far, men Luis får hjælp fra uventet kant, da tre aliens pludselig lander i baghaven. Nu tager et hæsblæsende eventyr sin begyndelse for Luis og hans nye venner!
Kilde: Filmcompagniet
Længde: 1:26
Instruktør: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
Skuespillere: Martin Brygmann, Peter Zhelder, Troells Toya, Tom Jensen, Frederik Rosendahl
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Du ønskes en rigtig god og førnøjelig weekend i Dragør.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?