6. klassernes idrætsdag i Dragør

Ugen har stået i idrættens tegn for skolerne i Dragør. I onsdags afviklede Dragørs 6. klasser deres årlige idrætsdag, og på vanlig vis spillede 6. klasserne fodboldturnering på Dragør Boldklubs anlæg.

8 hold dystede i såvel pige- som drengepuljerne, og de fire baner fremstod som altid eksemplariske.

BankNordik havde sat to vandrepokaler på spil, og på pigesiden var det tøserne fra Nordstrandskolens 6E, der løb med sejren og fik den flotte pokal med hjem.

På drengesiden vandt 6B fra Dragør Skole syd. De blev desværre snydt for et flot billede i denne omgang.

Anlægget summede af liv, og det ledte tankerne en måned tilbage, hvor Dragør Boldklub havde sit store pinsestævne.

BankNordik Dragør havde sponsoreret en flaske vand til alle deltagerne, og da det var lunt, så faldt de på et “tørt” sted.

 

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?