Ny stjerne født: Dragør Madmarked blev en kæmpe succes

Dragør Madmarked blev en bragende succes. Lørdag og søndag kunne tusindevis af besøgende nyde havnen på Dragør, på en helt ny måde, da Dragør Madmarked blev afviklet for første gang. Vejret rettede sig i tide og sikrede, at de besøgende kunne sole sig i to dage med musik, mad, vin og livsstil.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup med borgmesterkæde og arrangør Christian Willesen skåler på et godt arrangement efter borgmesterens flotte åbningstale. Foto: DragørNyheder.dk

DragørNyheder.dk har talt med flere af de besøgende og kan melde om begejstring fra alle. Super hyggeligt!, Det skal opleves!, Vi vil ikke hjem!, Du skal prøve burgeren! osv osv. Alle vi har talt med udtrykker begejstring for det nye marked og glæder sig til mere fra samme skuffe.

Glade mennesker overalt – både unge og lidt ældre nød markedet. Foto: DragørNyheder.dk

Vi fangede Christian Willesen sidst på dagen søndag til en kommentar:

“Jeg er virkelig glad for den fantastiske modtagelse Dragør Madmarked har fået den første weekend. Det overstiger mine vildeste forventninger! Det har været en fornøjelse at se de mange tusinde glade mennesker som har besøgt markedet og været med til at skabe en fantastisk stemning. Jeg retter også en stor tak til de mange lokale som har støttet op og ikke mindst de mange stadeholdere, hvoraf flere er kommet langvejs fra, som har været med til at skabe en fantastisk ramme for markedet. Der har været positive tilbagemeldinger fra alle sider og “desværre” måtte nogle af madvognene melde udsolgt i løbet af lørdagen. Jeg er meget glad for at de besøgende har taget så godt i mod de mange deltagere på markedet og min fornemmelse er at folk virkelig har hygget sig. Vi har også høstet mange gode erfaringer vi kan tage med til næste Madmarked i juli – og det bliver det endnu vildere!”, lover Christian Willesen inden han haster videre her og der og alle vegne på havnen.

Der var solskin og feststemning på havnen i Dragør. Foto: DragørNyheder.dk

Flere udsendte medarbejde fra redaktionen på DragørNyheder.dk har testet flere af Streetfood vognene og den samlede vurdering er i top. Det samme kan siges om stemningen som begge dage har været som en sommerferie i egen by.

Et af de store “smagshit” var de store saftige Pita fra Jakobsen. De var kørt direkte fra Copenhell lørdag nat for at være med på Dragør Madmarked søndag. Jakobsens Pita vandt bl.a. Copenhells pris som bedste madbod på dette års metalfestival. Foto: DragørNyheder.dk

Søndagen blev sluttet af med live musik af De 3 Måske 4 som spillede fra kl. 16 til kl. 19 og kl. 21 blev de sidste dråber tømt fra glassene.

De 3 Måske 4 sluttede det musikalske indslag af på markedet søndag. Foto: DragørNyheder.dk

En fantastisk weekend på havnen i Dragør som kun lader begejstring tilbage og glæden over at det snart vender tilbage. Den 21. og 22. juli vil havnen summe af endnu mere liv lover arrangøren.

Foto: DragørNyheder.dk
Foto: DragørNyheder.dk
Foto: DragørNyheder.dk
 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?