Badeferien fortsætter i Dragør

Mange følte nok at sommeren allerede var taget på “badeferie” efter flere ugers usædvanligt varmt og solrigt vejr blev erstattet af “normal dansk sommer” midt i juni. Men vi har meget mere sol i vente.

Badeferien fortsætter i Dragør. Foto: DragørNyheder.dk

Sommeren er først lige begyndt, og efter sankthans ser det varme sommervejr ud til at gøre et stærkt comeback, når et højtryk igen sikrer os blå himmel og holder alle lavtryk på god afstand af Dragør og resten af landet.

Med udsigt til over 25 grader lokalt, masser af sol og ret svage vinde, kommer det til at summe af sol og sommer i Dragør såvel som det ganske danske land.

Denne uges vejr ifølge DMI

Prognosen fra DMI viser masser af sol, lette skyer og høje temperaturer så langt øjet rækker – indtil videre et godt stykke ind midt i juli måned.

og det fortsætter så langt øjet rækker. Kilde: DMI

Badeferien fortsætter i Dragør.

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?