Badebro ved fortet klar

Høj sol og varme tiltrækker med det samme mange borgere til den nye flotte badebro ved fortet.

Der er efterhånden mange gode tilbud til Dragørs vinterbadere, vandhunde og solelskere.

Den gamle badebro var så nedslidt, at den ikke længere kunne vedligeholdes. Derfor blev det i 2017 besluttet at afsætte 1.5 mio. kr. til at etablere en ny badebro, som samtidigt skal kunne holde til at stå ”ude” hele året, fremfor at bruge mandetimer på at skulle stille den op om foråret og tage den ned om efteråret. For at kunne håndtere flytningen, var den gamle badebro udført i lette materialer og i mindre stykker. Det er der nu lavet om på med den nye badebro. Den er bygget i kraftige og robuste materialer, der kan holde til det danske vejrlig. Tidligere har også Dragør Søbad gennemgået en omfattende renovering.

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?