40.000 vilde heste kommer til Dragør

Har du benzin i blodet og er du til 40.000 hestekræfter så skal tage en tur forbi Dragør Fort lørdag den 7. juli hvor nogle yderst muskuløse både og biler kommer på besøg. Det sker i forbindelse med Copenhagen Poker Run, som er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor nogle af Europas hurtigste powerboats og powerboat-interesserede fra hele Norden samles.

Copenhagen Poker Run er et oplevelses-løb på vandet, hvor deltagerne benytter deres racerbåde (såkaldte powerboats) til at indsamle spillekort på forskellige lokationer i Øresund. Den der trækker de bedste spillekort vinder!

Bådene sejler ud fra Islands Brygge lørdag morgen, og skal på turen bl.a. forbi Malmø og Rungsted inden de sejler til det store Copenhagen Car and Boat Show på Dragør Fort. Bådene følges hele dagen af 2 helikoptere.

Copenhagen Car and Boat Show er et stort familievenligt arrangement, som afholdes på Dragør Fort. Her kan publikum se de mange muskuløse Powerbåde og Show-biler samt komme helt tæt på en helikopter. Der vil ligeledes være en stor speed test, hvor bådene kæmper om titlen som den hurtigste Powerboat.

Copenhagen Car and Boat Show afholdes lørdag d. 7. juli fra kl. 12 til kl. 19 og er åben for offentligheden. Der er fri entré for alle. Adressen er Dragør Fort, Prins Knuds Dæmning 1-2, 2791 Dragør.

Der vil være mulighed for at købe mad- og drikkevarer i opstillede salgssteder.

Programmet for Copenhagen Poker Run:

  • 09:00 Copenhagen Poker Run starter på Islands Brygge
  • 10:00 Bådene forlader Islands Brygge
  • 11:00 Bådene ankommer til Malmø
  • 12:45 Bådene ankommer til Rungsted
  • 15:45 Bådene ankommer til Copenhagen Car and Boat Show på Dragør Fort – Hør den vilde lyd af 40.000 hestekræfter
  • 16:45 Speed test i fire forskellige bådklasser
  • 18:00 Bådene udstilles i havnen
  • 19.00 Dragør Fort lukkes for publikum.

Spørgsmål vedr. Copenhagen Poker Run og Copenhagen Car And Boat Show kan rettes til:
Frederik Gøtterup +45 50912103 FGH@powerboats.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?