Dragør Madmarked er tilbage på havnepladsen i weekenden

Dragør Madmarked som debuterede i juni finder atter vej til Dragør Havneplads i weekenden, hvor alle livsnydere endnu engang får lejlighed til at boltre sig i byens nye og spændende marked. Den kommende weekend byder også velkommen til nye mad og markedsoplevelser for de besøgende.

Dragør Madmarked i juni. Foto: Dragør Madmarked

På Street Food fronten betyder det bl.a at sushi elskere vil kunne nyde sublim japansk sushi kunst fra Letz Sushi som stiller op med deres nye flotte Food truck både lørdag og søndag.

Letz Sushi er én af de nye madoplevelser på Dragør Madmarked. Foto: Letz Sushi

Grap A Wrap er også nye siden sidst. Her kan veganere og alle andre som vil have en kødfri oplevelse se frem til gastronomisk forkælelse.

Black Ranch er tilbage med et nyt restauranttelt, hvorfra de vil give prøver på deres kvalitetskød og kokke kunnen.

Siden sidste marked i juni har flere nye stande meldt deres ankomst til weekenden bl.a. Tante Terne med hjemmlavede karameller og kager, Drømmepuden sørger for stemningen, med deres fine indonesiske parasoller, i det nye lounge område.

Lovelou.dk laver armbånd og smykker, Sinaia Bee med lækre håndlavede håndklæder fra Indien, Amanda By Winther laver hatte af høj kvalitet, Hobnob som laver Kashmere strik af fineste kvalitet, Accent laver bl.a lamper og giver bud på kreative designs, Creta Olivo – Kransehuset, præsenterer lækre oliven olier fra Grækenland, Zoo Design, Kunstneren Agnete Dollerup, der bl.a underviser i Dragør, kommer og viser bud på hendes store talent i weekenden og maler “live” i løbet af weekenden og Aahus Sylt och Bär fra Sverige kommer også såfremt høsten bliver sikret inden weekenden.

Gourmet Pita er tilbage på Dragør Madmarked i weekenden. Foto: DragørNyheder.dk

Herudover kan gæsterne se frem til et glædeligt gensyn med en række af de dygtige udbydere fra sidste marked bl.a. MENY Møller Jensen, Gunnar Madsen Vinhandel, Bloch Vine, Madam Blå Kaffe, Rinas Hundeskole, Great Africa og ikke mindst er der endnu engang Yoga på havnen for de morgenfriske lørdag og søndag kl. 9.

DJ Nick står endnu engang bag pulten og sørger for at det hele bliver pakket ind i dæmpede funky toner. Foto: Dragør Madmarked

Fredag bliver det fulde program offentliggjort.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »