Weekenden i Dragør

Endnu engang åbner Dragør op for en weekend med masser af sommeraktiviteter for store og små.

Få overblikket her:

Dragør Madmarked – Havnepladsen i Dragør

For 2. gang slår Dragør Madmarked porten op til et havnemekka med street food, markedsplads med masser af boder, vinsmagning, kunst og kultur, loungebar og funky musik. Slå vejen forbi Dragør gl. havn i løbet af weekenden og smag på verden. Se det fulde program her

Foto: DragørNyheder.dk

Sejlads med Elisabeth K571

Nu har du en helt unik mulighed for at komme ud på en sejlads med den sidste kutter fra, da de danske jøder flygtede i 1943. Museumskutteren Elisabeth K571 sejlede i efteråret 1943 ca. 70 jødiske flygtninge i sikkerhed i det neutrale Sverige.

Foto: Museum Amager

Museumskutteren Elisabeth K571 sejler med passagerer to gange dagligt kl. 12 og 13.15 tirsdag-søndag i ugerne 26-32

Billetter kan købes ved kutteren fra kl. 11.30-12.00 og fra kl. 13.00-13.15. Hvis man vil være sikker på at få en billet, anbefales det at købe den allerede kl. 11.30, hvor der kan købes til begge ture. Der kan betales med kontanter eller mobile pay.

Turen koster 100 kr. pr. person.

Der er plads til 10 passagerer på hver tur. Der tages forbehold for aflysning i tilfælde af dårligt vejr.

Turen går ud i Øresund og er af 1 times varighed. Kutteren kan rumme ti passagerer.

Kutteren lægger til kaj i Dragør Havn ved lodstårnet.

Pølseværksted på Amagermuseet

På lørdag er der pølseværksted på Amagermuseet. Jens Janniche fra Food on wood har taget sit pølseudstyr med og vil på underholdende vis instruere børnene i at lave deres egne pølser. De er med til at røre farsen sammen og vælge hvilken slags krydderi, der skal i. Derefter skal farsen stoppes i tarmen, og til sidst skal pølsen grilles, inden den kan spises.

Foto: Museum Amager

Pølseværkstedet finder sted samtidig med levendegørelsen, hvor børnene kan være pige eller karl på gården og hjælpe til med de mange gøre mål. Som belønning serverer madmor en pandekage som tak for hjælpen.

Amagermuseet er åbent 12-16

De historiske både i havnen

Kom med på en rundvisning til bådene Ravnen, Mågen og Elisabeth og hør om bådenes fantastiske historier. Deltagerne kommer ombord på Elisabeth.

Deltagelse: 35 kr. per person (prisen inkluderer entré til Lodsmuseet)

Søndag den 22. juli kl. 14. Mødested: Lodsmuseet

Byvandring “Dragørs Haver”

Søndag kl. 14 er der byvandring med temaet “Dragørs haver”. Starter fra Turistkontoret. Billetsalg fra kl. 13.30 – pris kr. 75,-/person. Se mere her: www.visit-dragoer.dk

Forkæl dig selv med shopping i Dragør

Nyd naturen, kulturen, Strandengen og Øresund

Dragør er slaraffenland i naturlig forstand. Nyd den skønne gamle by, havnen og de smukke strandenge eller hop i vandet fra Dragør Søbad. Du kan også tage børnene med på krabbefiskeri fra Krabbebroen i den gamle havn.

Krabbefiskeri på havnen i Dragør – og der er bid! Foto: DragørNyheder.dk

Rigtig god weekend i Dragør!

Seneste artikler

 

Fik du læst?