Grillede majs med rørt smør, chili og lime

Sæsonen for danske majs er over os, og lige nu er de søde, saftige og næsten slik-agtige.

De fleste børn og barnlige sjæle er vilde med at gnave de små gule korn af majskolber. Er du også det?

Flere steder i Dragør kan man købe friske majs, hvor der er grøntsagssalg. Tanken om at spise de lokaldyrkede grøntsager, gør madoplevelsen bedre og frembringer endnu større madglæde hos mange af os.

Prøv at grille majsene og servere en kryddersmør med chili og lime. Majskolberne kan sagtens koges, hvis du ikke har mulighed for at grille. De søde majs sammen med chili – der prikker lidt på tungen – og den friske limesmag går rigtig godt i hånd sammen. Du kan justere styrken af chili lige fra kun at kunne ane den til den mere stærke version.

Tryk på billedet for at få opskriften på grillede majs med rørt smør, chili og lime.

Du skal være velkommen til at følge min madblog på Facebook, hvor jeg flere gange om ugen giver inspiration til velsmagende og sund mad med fokus på sæsonens råvarer.

På hjemmesiden www.dethandlermestommad.dk finder du bl.a. opskrifter på spændende salater og sunde is.

Håber du nyder sommeren og alle de skønne danske råvarer, som er i sæson lige nu. Rigtig god uge og masser af madglæde til dig.

Mette Forman
Madblogger
www.dethandlermestommad.dk

 

Seneste artikler

Ina Wittbold foran Dragør Havnegalleri, der, som navnet antyder, ligger lige ved havnen. Foto: Rasmus Mark Pedersen.

Dragør Havnegalleri skal være en kulturoplevelse

Lige siden den tyske billedkunstner Ina Wittbold sidste år overtog havnegalleriet, er hendes idéer blevet til virkelighed. Det er nemlig vigtigt for hende, at galleriet ikke alene tilbyder kunst, men også skaber oplevelser

 
 

Fik du læst?