Kom til borgermøde om Dragør Kommunes budget 2019

Invitation til alle borgere i Dragør Kommune, herunder foreninger, brugerbestyrelser, råd m.v.

20.-16. august udarbejder administraionen budgetforslag, 16.-30. august er der høringsperiode. 30.8. -  4.10. arbejder politikerne med forlag og høringssvar

Dialog om budgetforslag

Formålet med mødet er en direkte dialog, hvor du som borger kan få præsenteret og danne dig et overblik over rammerne for Dragør Kommunes økonomi. Dertil vil der være mulighed for at stille spørgsmål til og kommentere budgetforslag i høringsmaterialet, som lægges på kommunens hjemmeside den 16. august. Det betyder helt konkret, at du ved mødet har lejlighed til at stille spørgsmål til høringsmaterialet og budgetforslag samt give politikerne gode råd med på vejen om, hvilke budgetforslag, som skal prioriteres ved de politiske forhandlinger i september.

Til mødet den 21. august serveres kaffe, te, kage og sodavand.

Tid og sted

Den 21. august kl. 19-21 på Wiedergården, Wiedergården 2.

Parkeringen ved Wiedergården er begrænset, så vi henviser til Vestgrønningen.

Deadline for skriftlige høringssvar

Der vil i den skriftlige høringsperiode, der løber fra torsdag den 16. august til torsdag den 30. august, være mulighed for at afgive konkrete høringssvar. Høringsmaterialet vil være at finde på kommunens hjemmeside torsdag den 16. august. Skriftlige høringssvar skal sendes til e-mail: dragoer@dragoer.dk senest torsdag den 30. august kl. 9:00.

Høringsmaterialet er ikke politisk besluttet

Høringsmaterialet med budgetforslag, som offentliggøres den 16. august, er ikke politisk besluttet, men alene forvaltningens oplæg til at skabe en økonomi i balance.

Dragør Kommunes budget for 2019 bliver først endeligt vedtaget på kommunalbestyrelsens møde torsdag den 4. oktober.

Seneste artikler

 

Fik du læst?