Veni, Vidi, Vici – Rasmus Nøhr kom, så og sejrede!

Rasmus Nøhr leverede fredag aften en superb koncert på en stuvende fuld Dragør havn som aftenens hovednavn på Dragør Havnefest. Vejret forbarmede sig og skabte en perfekt ramme om festlighederne.

Foto: DragørNyheder.dk

Må jeg kalde Dragør for en del af København?, spurgte den kærlighedsfyldte Rasmus Nøhr inden han fortryllede publikum med en intens performance og omdannede den gamle havneplads til kærlighedens hule. Publikum sang og dansede med til en perlerække af Nøhrs klassikere. Det var “Sommer i Europa” eller var det “Sommer i Dragør”?

Foto: DragørNyheder.dk

Rasmus Nøhr blev efter et par numre selv så begejstret for stemningen på havnepladsen at han sagde; “Dragør er jo et vildt fedt sted at spille” og det gav publikum ham ganske ret i.

Philip Helgstrand(tv) med borgmester Eik Dahl Bidstrup. Foto: DragørNyheder.dk

Aftenen blev skudt i gang med en tale af borgmester Eik Dahl Bidstrup som hyldede initiativet med Dragør Havnefest og vigtigheden af fællesskabet, som arrangøren bag, Philip Helgstrand, er primus motor på.

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?

Den bedste julegave

“Min barndoms jul” – lyder det kedeligt? Tænkte det nok. Så skal jeg nok lade være at fortælle om juleaften i hjemmet på Nørrebro, hvor

Læs mere »

Julehygge på fortet

Søndag 28. november er der “Jul på Fortet” på Prins Knuds Dæmning. Der er masser af julehygge på det nye oplyste Fort, og det fortsætter i alle

Læs mere »