Veni, Vidi, Vici – Rasmus Nøhr kom, så og sejrede!

Rasmus Nøhr leverede fredag aften en superb koncert på en stuvende fuld Dragør havn som aftenens hovednavn på Dragør Havnefest. Vejret forbarmede sig og skabte en perfekt ramme om festlighederne.

Foto: DragørNyheder.dk

Må jeg kalde Dragør for en del af København?, spurgte den kærlighedsfyldte Rasmus Nøhr inden han fortryllede publikum med en intens performance og omdannede den gamle havneplads til kærlighedens hule. Publikum sang og dansede med til en perlerække af Nøhrs klassikere. Det var “Sommer i Europa” eller var det “Sommer i Dragør”?

Foto: DragørNyheder.dk

Rasmus Nøhr blev efter et par numre selv så begejstret for stemningen på havnepladsen at han sagde; “Dragør er jo et vildt fedt sted at spille” og det gav publikum ham ganske ret i.

Philip Helgstrand(tv) med borgmester Eik Dahl Bidstrup. Foto: DragørNyheder.dk

Aftenen blev skudt i gang med en tale af borgmester Eik Dahl Bidstrup som hyldede initiativet med Dragør Havnefest og vigtigheden af fællesskabet, som arrangøren bag, Philip Helgstrand, er primus motor på.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?