Dramatisk trafikuheld på Ndr. Dragørvej

Søndag eftermiddag kl. ca. 17 skete der et dramatisk trafikuheld i krydset ved A.P. Møllers Allé og Ndr. Dragørvej. Ifølge Politiet har billisten muligvis fået sig en blunder mens hans kører ad A.P. Møllers Alle mod Ndr. Dragørvej.

Foto: DragørNyheder.dk

I T-krydset fortsætter billisten med umindsket fart direkte over krydset og torpederer afspærringen til fortovet og fortsætter direkte gennem plankeværk ind i en privat have.

Foto: DragørNyheder.dk

Til alt held er der ikke sket personskade og føreren kunne ved egen hjælp tage sig ud af den ilde tilredte Volvo V70.

Foto: DragørNyheder.dk

Beboeren i huset fortæller, at han sad i stuen og pludselig hørte et kæmpe brag. Bilen har smadret plankeværk og et legehus i haven inden det stoppede. Heldigvis var der ingen legende børn i haven eller i legehuset og således er uheldet sket uden personskade.

Foto: DragørNyheder.dk

Føreren forlod ved egen kraft ulykkesstedet kl. 17.20 – lettere omtumlet.

 

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?