Afbrændingsforbuddet ophævet i Dragør

Afbrændingsforbuddet som trådte i kraft tilbage i juni, blev mandag ophævet, meddeler Hovedstadens Beredskab i en pressemeddelelse.

Grundet de seneste dages nedbør og udsigterne til yderligere regn ophæves afbrændingsforbuddet fra og med mandag den 13. august kl. 17 for hele Hovedstadens Beredskabs område, der dækker kommunerne i Albertslund, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Glostrup, Hvidovre, København og Rødovre.

Kilde: Hovedstadens Beredskab

Dermed er det igen tilladt at anvende åben ild efter gældende regler (se afbrændingsbekendtgørelsen her). Husk at være opmærksom på sikkerhedsafstandene og følg vores gode råd til, hvordan du griller og anvender åben ild, uden at komme til skade.

Du finder en guide til at “Lave bål og grille” i linket her.

Husk at være opmærksom på sikkerhedsafstandene og følg vores gode råd til, hvordan du griller og anvender åben ild, uden at komme til skade. Kilde: Hovedstadens Beredskab
 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?