Åbent hus for de helt små i Dragør Boldklub

Dragør Boldklub indbyder nu de helt små poder til introduktionsdag i klubben. Kunne du tænke dig at høre mere om hvad Dragør Boldklub kan tilbyde så skal du tage en tur forbi Halvejen 5, lørdag den 18. august kl. 09:00–10.30 til åbent hus.

Dragør Boldklub vil meget gerne se spillere fra årgang 2014/15 og deres forældre i klubben til en sjov og hyggelig introduktionsdag. På mødet får forældrene kort introduktion om, hvad det vil sige at gå til fodbold. Imens de voksne hører om Dragør Boldklub, kan børnene lege/spille fodbold.

Der serveres kaffe, saftevand og boller.

Ønsker I yderligere information eller har spørgsmål så står Børneformand Claus Møller-Hey til rådighed og kan kontaktes pr. mail eller telefon.

Med sportslig hilsen
Dragør Boldklub
Kontakt person: Børneformand Claus Møller-Hey
M: 2224 0300
E: claus@moellerhey.dk

Om Dragør Boldklub:

Dragør Boldklub blev stiftet 21. maj 1907 og er dermed Amagers ældste fodboldklub.
I efteråret 1923 fik klubben overdraget et 5 tdr. stort område på Engvej til anlæg af fodbold- og tennisbaner. Men den store drøm – at skabe en idrætspark med moderne faciliteter, lå dog langt ude i fremtiden. Klubben manglede penge til at realisere et sådant projekt. Og der skulle mange års overskud fra havne fester, bankospil og revyer til før det lykkedes.

I dag har Dragør Boldklub er etableret ved Hollænder Hallen, med adresse på Halvejen 5. Med over 1000 medlemmer er Dragør Boldklub en af de store fodboldklubber i Storkøbenhavn.

Seneste artikler

 

Fik du læst?