Hvem mon vinder initiativprisen?

Ved årets Frivillig Fredag i Dragør den 24. august uddeles Dragør Kommunes Initiativpris til en af kommunens frivillige ildsjæle. Prisen uddeles til en borger, virksomhed, institution eller forening for en særligt bemærkelsesværdig indsats for at fastholde og styrke fællesskabet i kommunen.

Dragør fortsætter succesen fra de seneste års vellykkede og inspirerende Frivillige Fredage og vil også i år hylde, belønne og skabe synlighed omkring kommunens omfattende frivillig- og foreningsliv.

De nominerede til Dragør Kommunes initiativpris 2018 er:

  • Venligboerne
  • Lydavisen
  • Lise Hellborn, Cykling uden alder
  • Besøgsvennerne og samtalegruppen for pårørende
  • Lena Just Lund, Turistkontoret
  • UNESCO-gruppen
  • Casper Kvist, Dragør Boldklub
  • Cykling uden alder
  • Wiebke Keson, Netværksgruppen i Dragør

Foreløbigt program:

15:00 Liv i teltet, baren åbner, mød en frivillig

16:00 Officiel åbning, Velkomsttale ved Natteravnene, sidste års prismodtager

16.30 Mød Copenhagen White Water Park

17:00 Lancier foran scenen

17.30 Lodtrækning af billetter ved Biografforeningen

18:00 Uddeling af initiativpris

Hertil kommer muligheden for at møde de mange aktive grupper fra Aktivitetshuset, du kan lære om at sejle med Marinehjemmeværnet, prøve en cykeltur uden alder, komme på vandet sammen med Sejlklubben og Copenhagen White Water Park og møde Dragør Handicap i teltet. Der er gratis kaffe og kage, og god mulighed for at møde gamle og nye venner.

Som afslutning på Frivillig Fredag i Dragør uddeles årets Initiativpris. Udover æren, som følger med prisen, begaves vinderen med 25.000 kr. Præmien sponsoreres af Danske Bank, Tårnby Afdeling.

Et dommerpanel bestående af borgmester Eik Dahl Bidstrup, kulturchef Karina Møller, formand for folkeoplysningsudvalget Geert Jakobsen og filialdirektør Claus Dehn-Christoffersen fra Danske Bank Tårnby vil foretage den endelige udvælgelse.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »