Hvem vinder årets initiativpris?

Ved årets Frivillig Fredag i Dragør den 24. august uddeles Dragør Kommunes Initiativpris til en af kommunens frivillige ildsjæle. Prisen uddeles til en borger, virksomhed, institution eller forening for en særligt bemærkelsesværdig indsats for at fastholde og styrke fællesskabet i kommunen.

Vinderen af sidste års initiativpris (2017) blev Natteravnene i Dragør. Det er borgmester Eik Dahl Bidstrup som uddeler prisen på vegne af dommerpanelet. Med prisen følger 25.000 kr. fra Danske Bank Tårnby afdeling, som overdrages af filialdirektør Claus Dehn-Christoffersen
Foto: Dragør Kommune

Dragør fortsætter succesen fra de seneste års vellykkede og inspirerende Frivillige Fredage og vil også i år hylde, belønne og skabe synlighed omkring kommunens omfattende frivillig- og foreningsliv.

De nominerede til Dragør Kommunes initiativpris 2018 er:

 • Venligboerne
 • Lydavisen
 • Lise Hellborn, Cykling uden alder
 • Besøgsvennerne og samtalegruppen for pårørende
 • Lena Just Lund, Turistkontoret
 • UNESCO-gruppen
 • Casper Kvist, Dragør Boldklub
 • Cykling uden alder
 • Wiebke Keson, Netværksgruppen i Dragør

Program:

 • 15:00 Liv i teltet, baren åbner, mød en frivillig
 • 16:00 Officiel åbning, Velkomsttale ved Natteravnene, sidste års prismodtager
 • 16.30 Mød Copenhagen White Water Park
 • 17:00 Lancier foran scenen
 • 17.30 Lodtrækning af billetter ved Biografforeningen
 • 18:00 Uddeling af initiativpris

Hertil kommer muligheden for at møde de mange aktive grupper fra Aktivitetshuset, du kan lære om at sejle med Marinehjemmeværnet, prøve en cykeltur uden alder, komme på vandet sammen med Sejlklubben og Copenhagen White Water Park og møde Dragør Handicap i teltet. Der er gratis kaffe og kage, og god mulighed for at møde gamle og nye venner.

Som afslutning på Frivillig Fredag i Dragør uddeles årets Initiativpris. Udover æren, som følger med prisen, begaves vinderen med 25.000 kr. Præmien sponsoreres af Danske Bank, Tårnby Afdeling.

Et dommerpanel bestående af borgmester Eik Dahl Bidstrup, kulturchef Karina Møller, formand for folkeoplysningsudvalget Geert Jakobsen og filialdirektør Claus Dehn-Christoffersen fra Danske Bank Tårnby vil foretage den endelige udvælgelse.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?