Weekenden i Dragør

Weekenden i Dragør er noget særligt. Amagers skønne åndehul byder på en masse spændende aktiviteter for store og små.

Se her hvad du kan lave:

“Store” Larsen & Laudrup udfordrer Dragørs drenge

Dragør Boldklub 1. senior sparker sæsonen i gang med et topbrag af en hjemmekamp. DB 1 møder lørdag kl. 13 det højt profilerede hold FC Græsrødderne som består af tidligere professionelle topspillere. Henrik “Store” Larsen leder truppen som træner. Kig forbi Dragør Boldklub lørdag til den store dag.

Dragør Madmarked – Havnepladsen i Dragør

For 3. gang slår Dragør Madmarked lørdag og søndag porten op til et havnemekka med street food, markedsplads med masser af boder, vinsmagning, kunst og kultur, loungebar og musik. Slå vejen forbi Dragør gl. havn i løbet af weekenden.

Foto: DragørNyheder.dk

Forkæl dig selv med shopping i Dragør

Dragør byder på mange spændende butikker som holder åbent alle ugens 7 dage. Forkæk dig selv eller hele familien med lidt ekstra shopping.

Nyd naturen, kulturen, Strandengen og Øresund

Dragør er slaraffenland i naturlig forstand. Nyd den skønne gamle by, havnen og de smukke strandenge eller hop i vandet fra Dragør Søbad. Du kan også tage børnene med på krabbefiskeri fra Krabbebroen i den gamle havn.

Krabbefiskeri på havnen i Dragør – og der er bid! Foto: DragørNyheder.dk

Byvandring

Lørdag kl. 13 fra Dragør Turistkontor “Amagermad” v/ Hanne Bendtsen. Billetsalg fra kl. 12.30

Vandrehistorier fra Lodsmuseet

Søndag kl. 13 “I malerens fodspor” v/ Tina Høegh Nielsen. Billetpris kr 30.-

Flet din egen sømandsmåtte

Søndag kl. 14-16 på Lodsmuseet. Entre kr 35.-

Åbning af det nye bibliotek i Hollænderhallen

Lørdag kl. 10 åbning af det ny Bibliotek i Hollænderhallen

Loppemarked på fortet

Søndag fra kl. 10 er der stort Loppemarked på Dragør Fort. Tag familien med og gør en god “handel”.

Dragør Bio

Du kan også tage en tur i Dragørs legendariske biograf og se en god film.

Fredag, lørdag kl. 20 og søndag kl. 18.30

Book Club

Diane (Diane Keaton) er lige blevet enke efter 40 års ægteskab, Vivian (Jane Fonda) nyder uforpligtende forhold til sine mange mænd, Sharon (Candice Bergen) arbejder sig igennem en årtier lang skilsmisse, og Carols (Mary Steenburgen) ægteskab er i krise. Men alt dette ændrer sig, da de fire veninder læser den berygtede roman ”50 Shades of Gray” i deres bogklub. Nu skal det næste kapitel i deres liv være det bedste, og sammen tager de på en humoristisk rejse, der byder på nye romancer og gammel kærlighed.
Kilde: Nordisk Film

For de små søndag kl. 14

Hotel Transylvania 3

Mavis beslutter sig for at overraske Dracula og resten af familien med en krydstogtsferie! Med på turen følger snart også resten af monster-slænget til alles fælles fornøjelse. Ombord på skibet findes alt fra den dejligste mad til monstervolleyball og eksotiske udflugter, og både familie og venner stornyder opholdet og hinandens selskab. Men så sker det uventede, Drac bliver forelsket i den fristende men åh så farlige skibskaptajn Eunice, og det hele bliver en tand for meget med den spirende forelskelse, og nu langt mindre tid til dem, han rejste ud ud med for at være sammen med…

Rigtig god weekend i Dragør!
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?