Voldsom trafikulykke på Kirkevej: kunne være gået helt galt!

klokken ca. 7 fredag morgen skete der et voldsomt trafikuheld ud for Dragør Menigheds Børnehave på Kirkevej, hvor en tung lastbil påkører en parkeret personbil i samme øjeblik som moderen var i færd med at tage sin 1-årige datter ud af bilens barnestol.

Foto: DragørNyheder.dk

Heldigvis er der ikke sket alvorlig personskade. Den 1-årige pige blev tilset på stedet af ambulancefolk sammen med de øvrige implicerede i uheldet hvor to parkerede biler blev ramt.

Foto: DragørNyheder.dk

I den forreste bil sad føreren med sin datter og de slap med småknubs og forskrækkelse. I den ramte personbil var moderens ene datter på 4 år netop stået ud af bilen mens moderen var i færd med at tage sin 1-årige datter ud af barnestolen og måtte springe for livet da hun ser den store lastbil som ikke når at bremse op. Datteren på 1-år når hun ikke at få ud af bilen, men heldigvis slipper hun nådigt fra sammenstødet.

Familien og særligt den 1-årige pige er sluppet ualmindeligt heldigt fra uheldet. Den 1-årige blev kastet frem i sin barnestol i bilen ved uheldet, men slap, ifølge familien, med småskrammer. Foto: DragørNyheder.dk

Den 1-åriges bedsteforældre var tilfældigvis vidne til uheldet på nærmeste hold og kunne lettere forskrækket, men tydeligt lettet, fortælle om uheldet hvor der heldigvis ikke skete alvorlig personskade.

Den 1-årige pige i sikre og trygge arme hos sin bedstefar. Foto: DragørNyheder.dk

Naboer og andre forbipasserende til uheldet var stærkt oprørte. “Hver eneste dag venter vi på at der sker et uheld her – det er vanvittigt med de parkeringspladser på vejbanen til et højresving. Det skal jo ske!”, siger en vred kvinde som var vidne til uheldet.

Vrede naboer og vidner til uheldet. “Det var kun et spørgsmål om tid”, siger de. Foto: DragørNyheder.dk

En beboere på den modsatte side af Kirkevej ryster på hovedet og siger til DragørNyheder.dk at det kun var et spørgsmål om tid.

Lastbilens chauffør kunne fortælle at han netop var i færd med at orientere sig i vognens venstre sidespejl for bagvedkommende trafik, da han bliver overrasket over de parkerede biler som han havde overset elle vurderet var kørende trafik. Chaufføren slår bremsen i, men én meter for sent. Han rammer den parkerede bil som bliver skubbet 1 meter frem og rammer den foran parkerede bil – et splitsekund fra en tragisk ulykke.

Foto: DragørNyheder.dk

Strækningen på Kirkevej, eller “Bellano-krydset” i folkemunde, med P-pladser på vejbanen op til et højresvingskryds har i flere år skabt debat pga. parkerede biler. Med både en daginstituition og et pizzeria er der alt for ofte trafikkaos – særligt i de tidlige morgentimer med aflevering af børn og i ulvetimerne når der skal hentes børn og hurtig aftensmad.

Kim Dupont (V) og medlem af byrådet, hørte uheldet da han var på servicestationen Seven-Eleven på den anden side af vejen. “Jeg stod ved tanken og hørte et gigantisk brag”, siger Kim Dupont til DragørNyheder.dk her til morgen.

“Krydset fungerer virkelig dårligt og nu ser vi resultatet”, fortæller Kim Dupont videre.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?