Dragør: Et sted med mennesker med hjerte

Fredag uddelte borgmester Eik Dahl Bidstrup Årets Initiativpris på Frivillig Fredag arrangementet på havnen i Dragør. Årets pris gik denne gang til projektet Cykling uden alder.

Foto: DragørNyheder.dk

Cykling uden alder handler om at skabe nye, givende og meningsfulde relationer mellem generationer, blandt ældre, mellem piloter og passagerer og plejepersonale og familiemedlemmer. Relationerne opbygger tillid, lykke og livskvalitet og tilsammen bedre naboskaber og samfund for alle. Målet er at skabe glæde alle steder de kommer forbi for Passagerer, Piloter og Personale – de tre P’er i Cykling uden alder!

Borgmesteren hyldede i sin tale frivilligheden i Dragør og sagde spøgefuldt at der i Dragør er flere Frivilligheds Foreninger end indbyggere. Et sted som er mere end det man læser på Facebook – et sted med mennesker med hjerte. Du kan se og høre hele borgmesterens tale nedenfor:

Med prisen følger en check fra Danske Bank på 25.000 kroner som blev overrakt af Filialdirektør Claus Dehn-Christoffersen fra Danske Banks Tårnby afdeling.

Foto: DragørNyheder.dk

På vegne af Cykling uden alder takkede Søren Houen Schmidt for prisen og de mange engagerede mennesker i projektet. “I er vores brændstof”, sagde Søren Houen Schmidt til alle de fremmødte inden han kunne afsløre, at pengene skal bruges til indkøb af cykel nummer fire.

Vi har tre cykler, men oftere og oftere cykler de to og to og det går ikke op i tre, så næste mål med denne pris er indkøb af en ny cykel, Søren Houen Schmidt

Prisen på Christiania cyklen ligger på ca. 33.000 kroner så der skal fortsat hentes lidt penge hjem inden cykel nummer fire kan bestilles.

Seneste artikler

 

Fik du læst?