Vejarbejde på Kirkevej og Halvejen fra den 29. august

Der udføres asfaltarbejde på Kirkevej og Halvejen fra onsdag den 29/8 og frem til mandag den 1/9.

Afhængig af vejret vil der fra onsdag den 29/8 blive udlagt ny asfalt på kørebanen på Kirkevej inklusiv Englandsvejskrydset og frem til og med Hartkornsvejskrydset. Der er tale om anvendelse af en såkaldt remix plus løsning, hvor den eksisterende asfalt bliver genanvendt sammen med ny tilsat asfalt i én proces udført af et relativt langt vogntog. Efter Kirkevej fortsættes med tilsvarende ny asfalt på Halvejen, forventeligt om mandagen.

Gener for trafikanterne

Imens arbejderne pågår, vil der være gener for trafikanterne. Strækningen søges hele tiden at være passabel, men der vil forekomme forsinkelser. Vi og vores entreprenør håber på forståelse for generne undervejs. Arbejderne forventes færdige senest tirsdag den 1/9.

Venlig hilsen
Plan og Teknik

Seneste artikler

 

Fik du læst?