Weekenden i Dragør: Se her hvad du kan lave

Sommeren synger på sidste vers men Dragør byder velkommen til den officielle sensommerstart med en stor weekend fyldt med spændende aktiviteter for store og små. Se her hvad du kan lave:

Kæmpe Torvedag på Kongevejen

Lørdag den 1. september inviterer Dragør Gadelaug med sine 31 butikker, endnu engang hele Dragør til en festlig Torvedag med masser af spændende aktiviteter og gode tilbud. Tá hele familien med til en uforglemmelig dag i Dragørs skønne gamle by fra kl. 10 til 16. Se hele programmet her

Danmarksmesterskabet for knarr’

Dragør Sejlklub afholder den 1. og 2. september Danmarksmesterskabet for knarr’. Der er tale om et nationalt stævne med deltagelse af udelukkende danske sejlere, men sejlere hvoraf mange gennem tiden har gjort sig bemærket også i international sammenhæng. Således er der blandt deltagerne flere sejlere med verdensmesterskaber i forskellige bådtyper på cv’et.

Økologisk Høstmarked

Foto: Seerupgaard

I weekenden den 1.-2. september løfter Seerupgaard igen arven som Københavns køkkenhave ved at invitere til Økologisk Høstmarked. Du kan smage, dufte, røre, se og føle dig igennem et nystartet økologisk Amagerlandbrug og komme helt tæt på gårdens produktion af mad. Seerupgaard producerer grønt i alverdens afskygninger og til lejligheden har de også inviteret avlere af dyrehold, så du kan blive klogere og rigere på den økologiske fødevareproduktion, og i år er der også mulighed for at prøve at sylte selv. Se mere her

Forkæl dig selv med shopping i Dragør

Dragør byder på mange spændende butikker som holder åbent alle ugens 7 dage. Forkæk dig selv eller hele familien med lidt ekstra shopping.

Nyd naturen, kulturen, Strandengen og Øresund

Dragør er slaraffenland i naturlig forstand. Nyd den skønne gamle by, havnen og de smukke strandenge eller hop i vandet fra Dragør Søbad inden den officielle badesæson lukker fredag den 31. august.

Strandengene indbyder til lange gåture. Foto: DragørNyheder.dk

En tur i biffen

Dragørs legendariske biograf har altid en god film på programmet som du kan se ved at klikke på billedet nedenfor:

Rigtig god weekend i Dragør!

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?