Sidste uge tog vi hul på sæsonen for danske æbler med et bud på en rå æblekage med flødeskum.
I denne uger fortsætter vi med at bruge æbler i maden men denne gang i det salte køkken. Nemlig en æblekompot med rød chili, der prikker blidt på tungen. Æblekompotten serveres ovenpå helstegt svinemørbrad, og de to ting komplimenterer hinanden vældig godt.
Svinemørbraden kan enten steges i ovnen, eller den kan grilles. Den kan også tilberedes med bacon, og det gør bestemt ikke retten mindre god 😉
Helstegt svinemørbrad kan serveres som en frokostret eller til aftensmad f.eks. som et alternativ til æbleflæsk.
Du kan følge mig på facebook ved at trykke “synes godt om”, og du vil modtage inspiration til lækker og sund mad i dit nyhedsfeed flere gange om ugen.
Du kan også gå på opdagelse i over 100 forskellige opskrifter ovre på hjemmesiden www.dethandlermestommad.dk. Rigtig god fornøjelse.
Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde og spændende smagsoplevelser.
Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk
Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad