Helstegt svinemørbrad med æblekompot

Sidste uge tog vi hul på sæsonen for danske æbler med et bud på en rå æblekage med flødeskum.

I denne uger fortsætter vi med at bruge æbler i maden men denne gang i det salte køkken. Nemlig en æblekompot med rød chili, der prikker blidt på tungen. Æblekompotten serveres ovenpå helstegt svinemørbrad, og de to ting komplimenterer hinanden vældig godt.

Svinemørbraden kan enten steges i ovnen, eller den kan grilles. Den kan også tilberedes med bacon, og det gør bestemt ikke retten mindre god 😉

Helstegt svinemørbrad kan serveres som en frokostret eller til aftensmad f.eks. som et alternativ til æbleflæsk.

Tryk på billedet for at få opskriften på helstegt svinemørbrad med æblekompot

Du kan følge mig på facebook ved at trykke “synes godt om”, og du vil modtage inspiration til lækker og sund mad i dit nyhedsfeed flere gange om ugen.

Du kan også gå på opdagelse i over 100 forskellige opskrifter ovre på hjemmesiden www.dethandlermestommad.dk. Rigtig god fornøjelse.

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde og spændende smagsoplevelser.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?