Dragør Borgerforening: Bliv dus med den nye hjemmeside

Dragør Borgerforening har integreret et et nyt hjemmeside-system og inviterer alle interesserede til en guidet tur i det nye digitale redskab mandag den 10. september kl. 20.

Bliv dus med den nye hjemmeside

Som de fleste nok har læst, er vi for nylig gået over til hjemmeside–systemet Klubmodul. Det er en særlig hjemmeside–opbygning, der er målrettet foreninger; Det er et enkelt system med alt indbygget, der kan være brug for i hverdagen, i driften af alle typer foreninger og sportsklubber.

Fremtiden er digital, og som andre foreninger osv. vil også vi i Borgerforeningen så hjertens gerne kunne kommunikere nemt og hurtigt med jer medlemmer – Klubmodul giver os den mulighed.

Nicolai og Carsten vil tage jer på en ”guidet tur” i det digitale redskab, så alle Borgerforeningens medlemmer kan blive dus med klubmodulet. Tag meget gerne din bærbare computer eller iPad med, så du kan følge med på egen skærm, mens Nicolai og Carsten viser systemets muligheder på storskærmen.

Der vil også være rig lejlighed til, at stille spørgsmål, og vi vil selvfølgelig komme rundt til alle og hjælpe. Intet spørgsmål er for banalt, så kom og spørg løs, og se de digitalemuligheder

Dato: 10-09-2018
Tidspunkt: kl. 20.00
Pris: Gratis
Lokation: Dragør Borgerforening, Strandgade 14, indg ved Badstuevælen
E-mail: annette@scheutz-el.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?