Verdenspremiere: Dragør Kulturnat 2018

Fredag er der “verdenspremiere” på Dragør Kulturnat 2018. Rundt omkring i Dragør vil en lang række lokale aktører stille op med en masse spændende aktiviteter som vil omdanne Dragør til en eksplosion af oplevelser for hele familien.

Hvis du ikke har lagt planer for fredag aften så skal du tage dine kære med på oplevelsestur rundt i Dragør hvor butikkerne på Kongevejen holder længe åbent med levende lys i gaden, gode tilbud og overraskelser, biblioteker og museer stiller op med spændende arrangementer, aftenbadning og måneskins-yoga på Dragør Søbad, Maritime oplevelser med Dragør Ungdomskole ved det Maritime Hus og meget meget mere.

Du kan følge med på Dragør Kulturnat 2018 Facebook-side her og få de seneste opdateringer.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?