Ugens madtip har sat efteråret på menuen og skruer igen i denne uge op for smagen.
Kålgryde med karry er en hverdagsret med masser af smag, og de grove grøntsager fylder en del i retten. Grøntsagerne bliver spicet op af krydderier som karry, gurkemeje, tamari, chili, hvidløg og ingefær.
Kålgryden kan sagtens laves dagen i forvejen. Smagen fra krydderierne har nemlig godt af at trække i køleskabet natten over. Der bliver en stor gryde fuld, så retten kan også spises to dage i træk. Findes der noget bedre end en hverdagsaften, hvor aftensmaden bare skal varmes?
God mad spreder glæde, og det håber jeg, at kålgryde med karry vil gøre hjemme hos dig.
Er du interesseret i at få inspiration i dit nyhedsfeed på facebook flere gange om ugen, er du velkommen til “at synes godt om” her.
Du kan også tjekke de mange opskrifter ud på min madblog www.dethandlermestommad.dk
Rigtig god fornøjelse og rigtig god uge.
Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk
Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad