Dragørs Indskolings- og SFO leder takkede af efter 37 år

Suzan Schmidt – et navn de fleste kender eller har stiftet bekendtskab med i Dragør. Dragørs indskolings og SFO leder siden 2016 takkede i dag af ved en reception på Store Magleby Skole efter 37 år i børnenes tjeneste.

Susan Schmidt – sidste dag på jobbet. Foto: DragørNyheder.dk

Suzan Schmidt har været aktiv i Dragørs institutioner og skoler i 37 år hvor de seneste år var som leder for indskoling og SFO. Suzan har været med i skolesystemet siden 2011. Først som fællesleder for fritidshjem der skulle omdannes til SFO og fra 2016 som både SFO og indskolingsleder på St. Magleby skole.

Vellidt, afholdt, dygtig og kompetent lyder nogle få af de mange roser der strømmede ind over Suzan. “Du har altid været med til at gøre en stor forskel i alle de store forandringsprocesser”, blev der sagt.

Foto: DragørNyheder.dk

Til dagens reception var der en række taler fra bl.a. 1. viceborgmester Allan Holst, kolleger og underholdning fra skolens elever. Samtlige 72 børnehaveklassebørn afleverede en rød rose til Suzan, og ikke nok med det så sang 150 børn så det trak i hjertekulen.

Suzan Schmidt fik 72 røde roser af alle børnehaveklasse børnene. Foto: DragørNyheder.dk

En sjov, munter og rørende tale kom fra skoleleder Asger Willemoes Nielsen:

– Den betød meget for mig, han har godt nok luret mig godt af, siger Suzan.

Gavebordet var fyldt op og mange kom forbi for at at give Suzan Schmidt en krammer og “et tak for denne gang”.

Foto: DragørNyheder.dk

Vi spurgte Suzan hvad hun nu skal bruge sin tid på?

– Åh det er alt for tidligt at sige. Det har jeg slet ikke tænkt over endnu, men en ting er sikkert jeg kommer ikke til at kede mig.

Hvad tænker du tilbage på som noget af det mest spændende i dit arbejde?

– Der er så meget! De mange vellykkede forandrings-processer gennem tiden, blandt andet. Men noget helt særligt var det, at være med til at lave den første 0-6 år integrerede institution i Hyldeengen. Det var i perioden fra 1995 til 2006 – 11 fantastiske år. Og min glæde ved at vores lederteams både har været faglige, sociale og humoristiske og har udviklet så mange tiltag sammen med lærere og pædagoger på skolen, siger Suzan Schmidt til DragørNyheder.dk

Foto: DragørNyheder.dk

Suzan Schmidt skal nu til at nyde sit otium med manden Steffen. “Hvad tiden bringer bliver spændende at se”, siger Suzan Schmidt. “Jeg er glad for at jeg ikke skal være med til de nye forestående lukninger af børnehaver og SFO´er i Dragør”, slutter Suzan Schmidt.


Faktaboks:

1981 – Startede på krudthuset
1983 – Ansat som stedfortræder i Jægervejens børnehave
1988 – Souschef i Rødtjørnens fritidshjem
1993 – Leder i Tårnby kommune
1995 – Leder i Hyldeengen børneinstitution
2006 – Konsulent på Petermindes børnehave
2006 – Fællesleder Rødtjørnens vuggestue , børnehave og fritidshjem
2011 – SFO fællesleder: Strandengen, Rødtjørnen, Sølyst og Kirkevejens fritidshjem. Fusion mellem de fire til en SFO, tilhørende Dragør skole, Vierdigets skole og St. Magleby skole.
2016 – SFO og indskolingsleder St. Magleby skole nu også med Hovedgadens SFO
2018 – Tak for det hele Dragør


 

Seneste artikler

 

Fik du læst?