Bliv bedre til at præsentere din virksomhed og ”sælge varen”

Vil du lære at blive ekspert i at præsentere din virksomhed, sådan at de forskellige målgrupper spidser ører og får lyst til at handle med dig? Eller hvordan sætter du en god præsentation sammen til den kommende konkurrence om at bliver Dragørs bedste iværksætter 2019?

Kom og lær kunsten at præsentere og sælge, når Dragør Erhverv sammen med Dragør Kommune og Dragør Rotary holder gå-hjem-møde 24. oktober kl. 19 til 21 på A. P. Møllers Alle 9A i Dragør.

Kenneth Johansen, som er ekspert i at præsentere produkter og sælge varen, kommer og holder et spændende foredrag. Han giver dig konkrete værktøjer, gode råd – og morsomme eksempler på, hvordan du absolut ikke skal gøre. Derefter vil der være noget tid til at netværke.

Tilmelding er nødvendig på kontakt@dragoer-erhverv.dk. Ved tilmeldingen skal CVR-nummer og antal personer, som deltager, oplyses.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »