Bliv bedre til at præsentere din virksomhed og ”sælge varen”

Vil du lære at blive ekspert i at præsentere din virksomhed, sådan at de forskellige målgrupper spidser ører og får lyst til at handle med dig? Eller hvordan sætter du en god præsentation sammen til den kommende konkurrence om at bliver Dragørs bedste iværksætter 2019?

Kom og lær kunsten at præsentere og sælge, når Dragør Erhverv sammen med Dragør Kommune og Dragør Rotary holder gå-hjem-møde 24. oktober kl. 19 til 21 på A. P. Møllers Alle 9A i Dragør.

Kenneth Johansen, som er ekspert i at præsentere produkter og sælge varen, kommer og holder et spændende foredrag. Han giver dig konkrete værktøjer, gode råd – og morsomme eksempler på, hvordan du absolut ikke skal gøre. Derefter vil der være noget tid til at netværke.

Tilmelding er nødvendig på kontakt@dragoer-erhverv.dk. Ved tilmeldingen skal CVR-nummer og antal personer, som deltager, oplyses.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Alumnedag på Tårnby Gymnasium

Efter flere års arbejde med karrierelæring, målrettet planlægning, en masse research og en standby grundet Coronanedlukning, er Tårnby Gymnasium nu klar til den første alumnedag onsdag 1.

Læs mere »