Teselskab – World Tea Union gæster Dragør

Fredag den 5. oktober bliver der rig lejlighed til at udvide sit kendskab til te og Kina.

Dragør Kommune har som led i sit samarbejde med Kina og foreningen Danish Chinese Tourism & Cultural Association fået lejlighed til at invitere verdens førende te-producenter til en hyggelig eftermiddag i Hollænderhallen.

De kinesiske gæster vil både vise teer og film fra Kina, og der vil blive rig lejlighed til at lære, hvordan den kinesiske te-tradition adskiller sig fra den europæiske. Den kinesiske te er et kvalitetsprodukt, der tilberedes efter helt særlige traditioner, og adskiller sig væsentligt fra det, vi kender.

Kom og forstå, hvorfor en kedel på værelset er helt essentiel for en kinesisk gæst, få en te-oplevelse du ikke glemmer, og køb noget af verdens fineste te med hjem til de kolde efterårsdage.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup byder gæsterne velkommen, og der vil blive vist film og holdt indlæg om Kina, te og rejseoplevelser.

Der er gratis adgang, og alle er velkomne i tidsrummet 15-19, fredag den 5. oktober i Hollænderhallen.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?