Budskab fra fire unge: Gå aldrig alene hjem!

Opdateret (Vi havde fejlagtigt skrevet at det var fire unge piger. Det var to piger og to drenge som var udsat for hændelsen. Vi beklager. Redaktionen.)

Natten til søndag blev fire unge, to piger og to drenge i alderen 16-17 år, udsat for en grim oplevelse i Dragør da de var på vej hjem fra et besøg hos en veninde. De fire går ad stien på Krudttårnsvej da de to drenge pludselig råber til pigerne at de skal skynde sig at løbe væk. I samme øjeblik ser de en skaldet mand i bar overkrop med noget der lignede en slagvåben i hånden. Manden beskrives som 170-175 cm høj, skaldet og med tatovering på brystet.

De to piger løber i panik mod et hus på den modsatte side af Krudttårnsvej overfor MENY hvor de bliver lukket ind. De ser i samme øjeblik den skaldede mand i indkørslen, men da husets beboere åbner døren løber han sin vej. Manden i huset ser efterfølgende “den skaldede skurk” løbe mod en parkeret bil ved Rødtjørnen.

De to unge drenge havde forskanset sig i et andet nærliggende hus.

Opslag i Facebook gruppen DragørNyheder fra en af pigerne.

Politiet er informeret om hændelsen og vil ifølge de fire unge piger være ekstra opmærksomme i de kommende dage i Dragør.

Budskab fra de unge piger: Gå aldrig hjem alene

Politiet er informeret og de vil være opmærksomme de næste par dage, så dette opslag er ikke for at få fat i “den skaldede skurk”.
Dette er et budskab/advarsel fra 4
16-17-årige, om ALDRIG at gå alene hjem, hverken når du er ædru og slet ikke når du er fuld.

Gode råd til unge der færdes om natten:

  • Gå aldrig alene hjem
  • Hold jer til oplyste områder
  • Husk at have mobiltelefonen tændt
  • Husk at lave aftaler med familien
 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?