Løgismose Meyers henter ny topchef i Dragør

Jesper Uggerhøj er på vej som ny topchef for Løgismose Meyers. Bestyrelsen i Løgismose Meyers har ansat Jesper Uggerhøj som administrerende direktør med forventet tiltrædelse 1. januar 2019, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Jesper Uggerhøj som bor med sin familie i Dragør, tiltræder det nye job i Løgismose Meyers efter godt to som CEO i Kopenhagen Fur. Helt ukendt er det nye job imidlertid ikke for den ny topchef. Jesper Uggerhøj har tidligere været adm. direktør for Løgismose, før det blev solgt til IK Investment Partners og sidenhen fusioneret med Meyers.

Jesper Uggerhøj. Pressefoto

“Jeg er særdeles glad for, at Jesper har takket ja til denne udfordring. Han kender både virksomheden og branchen indgående, og jeg er sikker, på han i samarbejde med vores stærke ledergruppe, medarbejdere og bestyrelse kan lede virksomheden mod nye mål fremover”, siger bestyrelsesformand Per Harkjær.

Jesper Uggerhøj kommer fra en stilling som administrerende direktør i Kopenhagen Fur, og har de sidste halvandet år været medlem af bestyrelsen i Løgismose Meyers. Tidligere i karrieren har Jesper været administrerende direktør i Løgismose og bestyrelsesformand for Løgismose Mejeri, og har således et indgående kendskab til virksomheden. Ydermere har han en baggrund som direktør i både Irma og hos Premiere Is.

“Løgismose Meyers er en fantastisk virksomhed med dygtige medarbejdere med stor passion for det gode måltid og velsmagende fødevarer. Jeg ser frem til at skabe madglæde i samarbejde med både kunder, medarbejdere og bestyrelse”, siger Jesper Uggerhøj.

Kilde: Meyersmad.dk
 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?