Lammekrone med grillede grøntsager

I denne uge får du inspiration til en luksusmiddag uden en masse dikkedarer og besværligheder, hvor de gode råvarer igen er i fokus.

Hygger du dig med at gøre lidt ekstra ud af maden, er det måske helstegt lammekrone med grillede grøntsager og en cremet fetadip med hvidløg, der står på menuen næste gang, der skal kræses ekstra om en lækker middag?

Opskriften på marineret lammekrone med grillede grøntsager og fetadip med hvidløg får du ved at trykke på billedet.

Der kæles for sanserne

Marineret lammekrone er nydelse for alle sanser. Kødet på lammekronen kan blive til små himmelske mundfulde, der er så møre, at de smelter på tungen. Smagen er delikat, og man kan næsten høre englene synge. Det visuelle udtryk, når lammestegen udskæres og serveres med benene siddende på de små rosastegte stykker lam, er en fryd for øjet, og samspillet med farverne fra grøntsagerne gør sig godt på tallerkenen. Duften af lam, hvidløg og rosmarin fuldender oplevelsen.

Du kan nemt tilberede den perfekte gæstemiddag på under en time uden de helt store anstrengelser. Resultatet vil helt sikkert falde i en hver madelskers smag.

Du kan følge min madblog på Instagram og Facebook, eller du kan gå på opdagelse i over 100 forskellige madopskrifter på www.dethandlermestommad.dk

Næste mandag er jeg tilbage med Ugens madtip med endnu mere inspiration.

Du ønskes en rigtig god maduge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »