Queen i Dragør Bio

Lørdag den 27.oktober har Dragør Bio premiere på det der kan gå hen og blive en af årets stærkeste film, ‘Bohemian Rhapsody’, med det ikoniske rockband “Queen” som omdrejningspunkt og deres karismatiske forsanger Freddie Mercury i front, er der lagt op til 2 timers underholdning, med et af rockhistoriens største bands.

pressefoto

Om Filmen

I starten af 70´erne møder den unge indiske immigrant Freddie et lille band, der mangler en forsanger. De kalder sig ‘Queen’ og sparer sammen til at indspille et album.

Freddies vilde fremtoning og ikke mindst hans imponerende vokal baner hurtigt vejen for et regulært gennembrud, og snart er ‘Queen’ på alles læber og på alle hitlister.

Bandet har en fremragende kreativ periode, hvor de unge briter bl.a. lukker sig inde på en bondegård for at skabe et af mesterværkerne indenfor rockmusik, nemlig den eksperimenterende ‘Bohemian Rhapsody’. Men bag kulissen lurer tragedien, da Freddie kæmper med at finde sig selv, sin seksualitet og i sidste ende at føle sig elsket i en verden, hvor han aldrig har følt sig accepteret.

‘Bohemian Rhapsody’ er en biografisk og musikalsk hyldest til ‘Queen’ og Mercury, der døde af AIDS i 1992. Dramaet bygger op til deres legendariske Live Aid-optræden 1985, og de mange populære sange får godt med spilletid undervejs.

Se traileren til filmen her:

Skuespilleren Rami Malek , har forvandlet sig med uhyggelig overbevisning til musikikonet Freddie Mercury, mens de oprindelige bandmedlemmer, Brian May og Roger Taylor, har fungeret som producenter på filmen.

Husk at film skal ses i din lokale biograf.

Klik på billedet for at bestille billetter

Seneste artikler

 

Fik du læst?