Fasan Pub har fået nye ejere

Fasan Pub på Engvej i Dragør har fået nye ejere. Tilbage i september annoncerede de nu tidligere ejere at den kendte lokale Pub var til salg og der skulle ikke gå længe før det nye værtspar slog til.

Fasan Pub på Engvej. Foto: DragørNyheder.dk

Fasan Pub har været drevet af Anette og Søren Stephens som har stået for opbygningen at den lille stampub på Engvej og de afleverer nu nøglerne til de nye ejere Lykke og Mads som ser frem til at drive stedet videre i de tidligere ejers ”ånd”.

De nye ejere, Lykke og Mads glæder sig til at byde velkommen med reception fredag den 2. november. Privatfoto

Lykke og Mads er tilflyttere, men har de  sidste 14 år sat deres ben i Dragør og har altså nu forelsket sig i denne lille perle af en beværtning. ”Stedet er så fint og vi ønsker ikke at lave om på det, som det er nu”, siger de nye ejere. Parret løfter dog sløret for, at de ønsker at forbedre forholdene lidt bl.a. med et ny-installeret ventilationsanlæg. Men ellers ønsker de at tilføre deres eget præg på Fasan Pub med tiden, fortæller de.

Nøglerne afleveres til de nye ejere torsdag den 1. november og allerede dagen efter inviterer de til reception. “Fredag den 2. november fra kl. 17.00 vil der blive budt på lidt lækkert og selvfølgelig en omgang på huset. Vi håber at se stamgæster, nye gæster, venner, bekendte og alle der kunne have lyst til at lægge vejen forbi”, siger de nye ejere og får lige sneget ind; “Julebryggen frigives kl. 20.59 og den første er naturligvis på huset!”

Tillykke til de nye ejere!

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?