Ny virksomhed i Dragør

Skal der holdes styr på finanserne eller orker du ikke selv styre bogholderiet i din virksomhed, så er der hjælp at hente hos den nystartede virksomhed CB Finans i Dragør.

Bag CB Finans står Charlotte Blok og om den nye virksomhed siger hun;

Indehaver af CB Finans Charlotte Blok

– Mange virksomheder og deres ejere bruger alt for meget tid på administrativt arbejde. Det er her jeg kan hjælpe så de kan bruge deres kostbare tid på  kerneopgaver i virksomheden.

– I mange tilfælde handler det om nogle timer om ugen eller måneden og det kan ofte spare virksomheden for en masse kostbar tid og besvær. Jeg tilpasser min ydelse efter virksomhedens behov og det betyder at der er stor fleksibilitet. Jeg arbejder på timebasis og arbejdet kan udføres hos kunden eller fra mit kontor.

Om baggrunden for at Charlotte Blok etablerede sin egen virksomhed siger hun;

– Jeg har altid haft stor interesse i at arbejde med bogføring og økonomi. Jeg er uddannet bogholder og har gennem tiden oparbejdet en bred vifte af kompetencer indenfor regnskab og økonomistyring. I mere end 19 år har jeg arbejdet med bogholderi i flere små og mellemstore virksomheder – primært indenfor håndværksbranchen, detail, salg og service samt automobilbranchen.

Tryk på billedet for at læse mere om CB Finans

Seneste artikler

 

Fik du læst?