Velbesøgt rejsegilde på Dragørs nye grønne kontorbyggeri

Imponerende trækonstruktioner og højt til loftet i mere end én forstand – det var hvad der mødte de besøgende til rejsegilde på Dragørs nye grønne kontorbyggeri FRAMEHOUSE på A.P. Møllers Allé.

Foto: Maiken Kestner

Mange interesserede var mødt frem og hørte blandt andre arkitekten bag byggeriet John Lassen fra det internationalt anerkendte arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen Architects fortælle om processen og ideerne bag udviklingen af FRAMEHOUSE.

Arkitekt John Lassen. Foto: Maiken Kestner

“Framehouse er resultatet at et sublimt og stærkt samarbejde mellem udvikler, arkitekt, ingeniør og entreprenør, der med hver deres spidskompetencer virkeliggør et helt unikt og bæredygtigt projekt til mindste detalje”, udtaler Martin Kvist-Madsen fra KOM-KBH A/S som står bag det nye byggeri.

Martin Kvist-Madsen fra virksomheden KOM-KBH A/S. Foto: Maiken Kestner

“Der er ingen som helst tvivl om, at man i fremtiden vil se træbyggerier vinde indpas, for træ er det mest bæredygtige produkt med den længste levetid, hvilket også har været et af hovedtemaerne på den netop afsluttede byggerimesse “Building Green” i København”.

“Vi er meget stolte af, at kunne være med til at “vise vejen” med Framehouse”, slutter Martin Kvist-Madsen.

Foto: Maiken Kestner
Foto: Maiken Kestner

Er du interesseret i at vide mere kan du kontakte erhvervsmægler, Lintrup & Norgart for at høre mere om mulighederne i FRAMEHOUSE! Eller se mere på www.framehouse.dk

Illustration fra Framehouse.dk
 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?