Dragør Badehotel tilbage med glad smiley

Mange gjorde store øjne forleden da TV2 Lorry bragte historien om en sur smiley og et bødeforlæg på 10.000 kroner til Dragør Badehotel for mangelfuld rengøring. Nyheden gik regionalt og nationalt. Derfor er Berent Herbst glad for at meddele at Dragør Badehotel pr. dags dato er tilbage med en glad smiley foran det historiske badehotel.

To Smiley’er. En glad Restaurantchef Berent Herbst (th) sammen med Køkkenchef Haitham.

Sagens kerne er at Dragør Badehotel over en periode på to år har haft to gentagne forseelelser i levnedsmiddelkontrol-mæssig forstand og det udløser altså en bøde og en sur smiley – uagtet at man har haft nok så mange smiley’er.

Såfremt tilsynsførende havde vurderet, at der var en konkret risiko i forhold til bestemte fødevarer, kunne de om nødvendigt have udstedt et forbud mod produktion eller et påbud om destruktion, skriver Martin Birch Hansen, Sektionsleder i FødevareKøbenhavn i en meddelelse til Dragør Badehotel. Med andre ord så var der ingen fare på færde på det gamle Badehotel i Dragør.

Den glade Smiley er på plads igen ved Dragør Badehotel.
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?