Kaptajn Morgan er tilbage

(Opdateret) Splitte mine bramsejl er et gammelt sømandsudbrud – nok bedst kendt fra den gode Kaptajn Haddock. Om ikke så lang tid kan en gammel kending og lige så markant Kaptajn ved navn Morgan være tilbage på Kirkevej.

Er det en sørøverhistorie eller er det sandt?. (opdateret kl. 11)

Af Dines Bogø

Da jeg mødte Poul Mærkedahl forleden i Den gamle By sagde han; “Der sker meget i øjeblikket”.

Poul Mærkedahl i lidt yngre udgave. (Foto fra 2011 af Dines Bogø).

Sørøverhistorier eller sandheder? (opdateret kl. 11)

Åbenbart så jeg spørgende ud, så han tilføjede;

Jeg har købt Gøg & Gokke på Kirkevej 137 pr. 1. januar 2019. Gitte fortsætter og baren kommer igen til at hedde ”Kaptajn Morgan”. Lokalerne og toiletforhold bliver renoveret, men den gamle stemning bibeholdes. Midt i januar er vi klar”.

Til januar kommer den gamle Kaptajn Morgan tilbage på Kirkevej hvor skiltet med Gøg og Gokke må vige pladsen. Foto: Dines Bogø

Det er da nyt, siger Poul og tilføjer;

– Dina og jeg skal giftes på Dragør Rådhus. Det markerer vi med åbent hus på vores nye adresse lige i begyndelsen af marts 2019.

OBS De nuværende ejere af Gøg og Gokke har meddelt at de ikke kan genkende den handel som Poul Mærkedahl henviser til og siger samtidig at der ikke er indgået en aftale. (opdateret kl. 11)

Flytter du fra Bymandsgade?

– Ja vi overtager 1. februar 2019 i Store Magleby. Du ved på hjørnet af Englandsvej. (opdateret kl. 11 – tidligere adresse er fjernet)

Så har du ikke mere nyt?

– Jo jeg vil gerne vise billeder og fortælle om min Camino-tur. (Ruten til Santiago de Compostela, som i daglig tale kaldes ”Caminoen”, er en af verdens mest kendte pilgrimsruter).

Så er der en del ferier i den nærmeste fremtid?

– Jeg ringer eller skriver, når der kommer mere, men vi mødes jo nok snart igen?

Er der ellers nyt?

Der kommer igen slikbutik i smøgen i Det gamle Maglebytorv. De åbner i det nye år og det er folk, der har en butik i centret i forvejen.

Held og lykke til Dina og Poul med alle de allerede planlagte aktiviteter.

SØRØVERHISTORIER ELLER SANDHEDER? Det vil tiden vise.

Den gamle Kaptajn Morgan på Kirkevej. Foto fra 2003 af Dines Bogø.

Seneste artikler

 

Fik du læst?