Gourmandiet: Et madunivers i Dragørs baghave

En slagter som er et snit over resten, sådan beskrev The Wall Street Journal i 2015 den fremadstormende københavnske gourmet slagter som slog dørene op på Østerbro i 2007. Gourmandiet blev desuden af The Wall Street Journal fremhævet som en af de 5 ypperste slagterforretninger i verden.

Foto: Gourmandiet

Ny butik på Amager

Den anderledes og fremadstormende slagter har netop åbnet en ny forretning på Kongelundsvejen 36 hvor de vil forsyne Amagerkanerne med et 365 graders madunivers, skriver de på deres hjemmeside:

I forbindelse med vores nye produktionskøkken på Amager er der et butikslokale.
Dette lokale har vi forvandlet, så det er muligt for Amagerkanerne at hente forsyninger – både frokost, aftensmad, catering, færdigretter og udvalgte slagtervarer.

Foto: Gourmandiet

Da vi primært satser på convenience, altså færdig mad, holder vi længere åbent end på Østerbro. På sigt holder vi også åbent om søndagen, men vi skal lige godt i gang først!, skriver Gourmandiet på deres hjemmeside om den nye butik.

Fra slagter til madunivers

Gourmandiet slog dørene op for en anderledes slagterforretning i sommeren ‘07.
Anderledes fordi der ikke kun var lagt vægt på hvilket kød der var i disken, men også hvilken oplevelse man får når man kommer for at handle – et univers, hvor man blev inspireret til til at smage og eksperimentere.

Foto: Gourmandiet

Siden åbningen har Gourmandiet udviklet sig til en omfattende fødevarevirksomhed med både catering, frokostordning, egenproduktion af pølser, færdigretter, samt selskabslokale og pølsevogn. Indtil for nylig var der også en velbesøgt lille bøfrestaurant i forbindelse med slagterforretningen.

Du kan læse mere om Gourmandiet på deres hjemmeside her

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?