Økologisk kaffesnak på Seerupgaard

Er du kaffeelsker og vil du lære noget mere om kaffe, og hvorfor noget kaffe smager bedre end andet så har du muligheden på lørdag hvor der er økologisk kaffesnak og smagning på Seerupgaard.

Sammen med Risteriet afholder Seerupgaard et oplæg om økologisk kaffe og hvordan et mikroristeri som Risteriet har deres specielle måde at riste de små bønner på og hvordan de udvælger deres kaffe. Desuden fortæller de om forskellen på økologisk og konventionel kaffe og ikke mindst fokus på de forskellige bryggemetoder og hvordan man bedst kværner de gyldne bønner.

Risteriet er et “mini” risteri der rister helt ned til 2 kg kaffe ad gangen, og det har de gjort i mere end 16 år, hvilket gør dem til nogen af Danmarks aller bedste kafferistere, siger Marc Seerup Hansen fra Seerupgaard til DragørNyheder.dk.

Oplæg om Risteriet, ristning og generel snak om økologisk kaffe, inkl. kaffesmagning foregår lørdag d. 17. november kl. 13.30 på Seerupgaard i Dragør. Du kan læse mere om arrangementet og bestille her

Kaffemik på Seerupgaard. Privatfoto.
 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »