Rejsegilde for Dragørs ny svømmehal

Dragørs Kommunes længe ventede svømmehal rundene i dag en milepæl i byggeriet. Med vægge og tagkonstruktion på plads blev det i dag fejret med rejsegilde på byggepladsen, meddeler Dragør Kommune i en pressemeddelelse.

Foto: Dragør Kommune

Et enkelt bump på vejen i byggeprocessen i form af en olieforurening i det ene hjørne af byggeriet er ryddet af vejen og inddæmmet, og byggeriet skrider nu planmæssigt frem så de første gæster forventes at kunne hoppe i det klare vand i sommeren 2019.

Dragør Kommunens borgmester Eik Dahl Bidstrup holdt tale og takkede blandt andre entreprenøren J. S. Sten & Stål A/S og håndværkerne for deres foreløbige indsats:
”Vi håber på en fortsat god byggeproces og ser frem til, at Hollænderhallen og den nye svømmehal står færdig som et moderne og indbydende hele – fuld af aktivitet til glæde for både borgere og foreninger.”

Fra venstre Jakob Skriver, partner i J.S. Sten & Stål A/S, Jens Waring Lykkez, partner i J.S. Sten & Stål A/S, Eik Dahl Bidstrup, borgmester, Dragør Kommune og Peter Wegge, arkitekt og rådgiver for entreprenøren. Foto: Dragør Kommune

Fakta om den nye svømmehal

I den nye svømmehal bliver der rig mulighed for at boltre sig, motionere og nyde velværen.
Den færdige svømmehal vil rumme et 25 meter-bassin med vipper på 1 og 3 meter. Her vil det være muligt at gennemføre fremtidige såkaldte kortbane svømmekonkurrencer.

Det kommende 25m bassin i den nye svømmehal. Foto: Dragør Kommune

Der vil også være et 80 kvadratmeter øvebassin og et mindre rum med et varmtvand-bassin på 50 kvadratmeter.

Varmtvandsbassinet i den nye svømmehal. Foto: Dragør Kommune

Nedenunder det alt sammen er bygningen forsynet med en kælder til teknikken og anlæg til vandbehandling.

Svømmehallens samlede anlægsbevilling er på 65 millioner kroner oplyser kommunen i sin pressemeddelelse. Kontrakten på den nye svømmehal blev underskrevet den 30. marts 2017. Godt to år senere kan de første badegæster hoppe i bassinet.

Seneste artikler

 

Fik du læst?