Skorstensbrand i Stralsundstræde

Sent fredag eftermiddag måtte Hovedstadens Beredskab rykke ud til et 112 alarmopkald fra Stralsundstræde i Dragør. Familien i huset gik og fredagshyggede da der pludselig opstod unormal støj fra pejsen og ved nærmere eftersyn udenfor stod der tyk sort røg op af skorstenen.

Foto: KJ-Foto

Beredskabet var hurtigt på plads og fik kontrol med situationen som heldigvis ikke nåede at udvikle sig. En gennemgang og rensning af pejs og skorsten blev efterfølgende foretaget af beredskabets mandskab for at sikre at kilden til skorstensbranden var slukket ordentligt.

Foto: DragørNyheder.dk

Heldigvis skete der ikke nogen skade men beboerne i huset i Stralsundstræde sender en påmindelse om at det er meget vigtigt at der ikke parkeres på Kongevejen ud for Stralsundstræde. Det sker ofte at biler holder parkeret uden for båse og spærrer for adgangen til det smalle stræde. Netop i tilfælde af at der skal være adgang for beredskab eller anden udrykning er det vigtigt at der ikke er spærret fra Kongevejen.

Uhindret adgang i de small stræder er meget vigtig når der skal rykkes ud. Foto: DragørNyheder.dk

Beboerne i huset sender også en stor tak til beredskabet. “De var utroligt hurtigt fremme, ydede en fantastisk effektiv indsats på stedet og var meget hjælpsomme og rare”, siger manden i huset til DragørNyheder.dk.

Foto: DragørNyheder.dk

Kl. 18.30 her til aften forlod beredskabet området og alt er under kontrol.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Fjernvarme til Dragør

Det bliver muligt at udrulle fjernvarme til byområderne i Dragør Kommune. Det gælder også for området Søvang. Det fremgår af dagsordenen til næste møde i

Læs mere »