SAS lancerer ny luftbro til Folkemødet på Bornholm i 2019

SAS åbner i dag billetlugerne for 5000 billige billetter til Folkemødet på Bornholm i dagene 12.-16. juni 2019, meddeler SAS i en pressemeddelelse. Billetterne bliver frigivet den 19. november kl. 12.

SAS planlægger at sætte det brændstofeffektive fly A320Neo ind på alle af afgangene til og fra Folkemødet på Bornholm. Pressefoto SAS

Attraktive priser

– Vi ønsker som en vigtig aktør og del af Danmarks infrastruktur at give hele Danmark lettere adgang til at deltage i Folkemødet på Bornholm. Derfor tilbyder vi nu at flyve til og fra en af Danmarks største folkelige begivenheder. Med en mindre luftbro mellem København og Bornholm på de store rejsedage, får danskerne endnu bedre mulighed for at besøge Bornholm og Folkemødet med attraktive afgangstider og priser, siger koncerndirektør i SAS Lars Sandahl Sørensen i pressemeddelsen.

Flyvningerne begynder onsdag den 12. juni 2019 frem til søndag den 16. juni 2019, med i alt 36 flyvninger imellem København til Bornholm. SAS har flyforbindelser fra Billund, Aalborg, Aarhus og Færøerne til Bornholm via København.

Klimavenlig luftbro

I forbindelse med flyvingerne til Bornholm CO2kompenserer SAS alle flybilletterne for passagererne. SAS planlægger desuden at sætte det brændstofeffektive fly A320Neo ind på alle af afgangene til og fra Bornholm. Flyet reducerer brændstof med op til 20 procent og er dermed et mere klimavenligt alternativ, skriver SAS i pressemeddelelsen.

– Vi tager klimadagsordenen alvorligt, og blandt andet derfor CO2kompenserer vi alle vores billetter og planlægger at sætte vores helt nye brændstofeffektive fly til og fra Bornholm, siger Lars Sandahl Sørensen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?