Jul på Kongevejen og Badstuevælen

Lørdag klokken 16 var der mange samlet på Neels Torv, hvor borgmester Eik Dahl Bidstrup læste op fra ”Peters Jul”, inden nedtællingen. Træet blev tændt på ”slaget 0”. Teknikken virkede og lysene så flotte ud på det høje træ. Traditionen tro var der marked med boder på Badestuevælen.

Foto: Dines Bogø

Til musik blev der danset rundt om træet i flere kæder. Man kunne stadig nå at handle i boderne og i de mange forretninger, der havde åbent.

Foto: Dines Bogø

Boderne på Badstuevælen blev anvendt ved Tv-optagelserne til julekalenderen ”Tidsrejsen” fra december 2014.

Foto: Dines Bogø

På Kongevejen 14 kunne man konstatere, at havfruerne igen traditionen tro var iført huer i den rigtige farve. Cythia og Peter fortalte om ombygningen af deres hus og lidt om planer for den fortsatte nyindretning.

Foto: Dines Bogø

Galleri:

Foto: Dines Bogø
Foto: Dines Bogø
Foto: Dines Bogø

 

Foto: Dines Bogø
Foto: Dines Bogø
Foto: DragørNyheder.dk
 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?