Seje Sofie hædret for sin store indsats

Nogle mennesker har et særligt stort overskud. Én af dem er Sofie Sønderup fra Dragør. Tidligere på ugen blev hun hædret med en pris på 10.000 kroner som tak for sit store arbejde med at efterlyse forsvundne personer.

Af Pia Melander Guilbert

“Lykkeligst er hjertet, der banker for andre,” mener Sofie Sønderup fra Dragør. Sofie står bag Facebookgruppen “Forsvundne Personer,” der har over 59.000 medlemmer, og Sofie har selv viet en stor del af sit liv til at hjælpe med at finde savnede personer over hele landet. I 2016 koordinerede hun eksempelvis danmarkshistoriens største civile eftersøgning, da frivillige dykkere, ryttere, droner, fodfolk og hundeejere i 2016 ledte efter den forsvundne Emilie Meng.

Sofie Sønderup med bevis, pris og hæder. Billede fra Facebook

Et trygt lokalsamfund

Som tak for sin store indsats og sit enorme overskud blev Sofie tidligere på ugen hædret med en pris på 10.000 kroner af GF Forsikring.

“Det er personer som Sofie Sønderup, der gør vores lokalsamfund trygt og levende, og som inspirerer os til at komme ud af fjerene om morgenen og møde vores naboer, venner, familie og kollegaer med et smil,” udtaler afdelingsleder Maiken Luvin fra GF Hovedstaden som begrundelse for, at prisen på de 10.000 kroner går til Sofie.

Prisen blev uddelt i anledning af GF-kampagnen “Tak for dit overskud”. Sofie og de ni øvrige nominerede er blevet indstillet af folk fra lokalmiljøet. Og på Facebook skriver Sofie, at hun allerede har givet pengene videre til støtteforeningen for forsvundne personer.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?